Regis Ice Cream logo
Your taste
Since 1952

REGIS, ΜΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΓΑΠΗΣ

H REGIS βρίσκεται κοντά σας από το 1952, όταν δημιούργησε την πρώτη εξειδικευμένη μονάδα παγωτού στην Κύπρο. Μέσα στις τότε δύσκολες εποχές, ο Γιώργος Πρωτοπαπάς είχε την διορατικότητα να επενδύσει σ’αυτόν τον καινούργιο κλάδο. Τα παιδιά του Τάκης και Λένα εξακολουθούν να είναι οι ιδιοκτήτες της εταιρείας.

Τό 1952 και με την έναρξη της λειτουργίας της κυκλοφορεί την “Πλάκα-Choc Ice”, το παγωτό θρύλος. Πρόκειται για μια πραγματική επανάσταση στο χώρο του παγωτού, αφού είναι το πρώτο συσκευασμένο παγωτό που κυκλοφορεί.

Το 1955 τα ξυλάκια πύραυλοι κυκλοφορούν στην αγορά σε γεύσεις βανίλια και πορτοκάλι και το 1960 τα πρώτα οικογενειακά πακέτα σε χάρτινη συσκευασία.

1967 και το Cono Primo, o προκάτοχος του Cono Agrino, γίνεται το πρώτο συσκευασμένο παγωτό χωνάκι που δροσίζει την Κύπρο. Από τότε εώς σήμερα πολλά εκατομμύρια “Αγρινά” σας έχουν γλυκάνει!
Mε την εξάπλωση του ηλεκτρισμού ανά την Κύπρο την δεκαετία του 1960 η εταιρεία εδραιώνεται και διανέμει πια σε ολόκληρη την Κύπρο ενώ ταυτόχρονα τα συσκευασμένα παγωτά της REGIS γίνονται δημοφιλή στην Κυπριακή αγορά.
Με την εισβολή η εταιρεία χάνει περισσότερα από τα μισά αυτοκίνητα διανομής και ψυγεία παγωτών στις τουριστικές περιοχές της Κερύνειας και της Αμμόχωστου και σχεδόν ξεκινά ξανά από το μηδέν.

Η δεκαετία του 1970 προσφέρει στα παιδιά τα τρίγωνα Happy Ice αλλά και τα παγωτά σωλήνα Push Up, ενώ την δεκαετία του 1980 η εταιρεία αναβαθμίζει τα παγωτά διαίτης και για διαβητικούς. Το 1987 η REGIS εισάγει μια καινοτομία και χρησιμοποιεί για πρώτη φορά ένζυμα στην παραγωγή οικογενειακών παγωτών, ώστε να ελαττωθεί η λακτόζη και να μπορούν τα άτομα με δυσανεξία στη λακτόζη να απολαμβάνουν και εκείνα το παγωτό.

Το 1982 η REGIS διευρύνει την γκάμα της και πρωτοπορεί και πάλι παρουσιάζοντας το πρώτο στραγγιστό γιαούρτι στην Κύπρο το VELOUTE, ένα γιαούρτι με κρεμώδη και βελουδένια υφή και γεύση.

Οι συνεχείς αναβαθμίσεις του εργοστασίου και ιδιαίτερα η μεγάλη ανακαίνιση του το 1994, βρίσκουν την εταιρεία κατάλληλα προετοιμασμένη με νέα προϊόντα για το άνοιγμα της αγοράς το 1996. Ταυτόχρονα τον ίδιο χρόνο ξεκινά και τη στρατηγικής σημασίας συνεργασία της με τη εταιρία MOVENPICK για τη διανομή των παγωτών της στην Κύπρο.

Η δεκαετία του 2000 χαρακτηρίζεται η δεκαετία των οικογενειακών παγωτών και πολυσυσκευασιών multipack, με πρώτο και καλύτερο το 2000 το παγωτό 2 λίτρων QUATTRO, την μόνη συσκευασία με 4 διαφορετικές γεύσεις που κυκλοφορεί ακόμα και σήμερα στην Κύπρο.

Τα τελευταία χρόνια εμπλουτίστηκαν με ακόμα περισσότερες νέες γεύσεις τόσο οι οικογενειακές συσκευασίες, οι πολυσυσκευασίες όσο και η γκάμα του παγωτού χύμα, που περιλαμβάνει περισσότερες από 60 λαχταριστές γεύσεις. Πιο πρόσφατα κυκλοφόρησαν τα οικογενειακά παγωτά ICE DREAM πρώτα σε συσκευασία μισού λίτρου και αργότερα σε συσκευασία του ενός λίτρου. Μια συμπληρωμένη γκάμα με 10 υπέροχες γεύσεις, κλασσικές όπως βανίλια, σοκολάτα, μαστίχα αλλά και πιο ιδιαίτερες όπως βανίλια με τερατσόμελο και μπανάνα με σιρόπι σοκολάτας.

Η εταιρεία μας παράγει επίσης παγωτά ιδιωτικής ετικέτας για μεγάλη αλυσίδα υπεραγορών στην Κύπρο. Είμαστε όμως και σε επικοινωνία με εταιρείες του εξωτερικού που δείχνουν ενδιαφέρον για να μας αναθέσουν την παραγωγή παγωτών τους.
Στην κατηγορία των επαγγελματικών παγωτων , εκτός από τα δοχεία του παγωτού χύμα, έχουμε πρόσφατα παράξει και σειρά από παγωτίνια, μπουκιές σε διάφορες γεύσεις καθώς και μίνι χωνάκια, μίνι ξυλάκια κ.α. Αυτά έχουν τοποθετηθεί σε εστιατόρια και ξενοδοχεία, όπου έχουν αγκαλιαστεί από τους πελάτες τους.

Μέσα από τον συνεχή και σκληρό ανταγωνισμό, η REGIS εξακολουθεί να κατέχει ένα σημαντικό μερίδιο στην αγορά του παγωτού, ενώ τα κλασικά παγωτά της πλάκα Choc Ice και χωνάκι Agrino, εξακολουθούν να είναι ανάμεσα στα bestsellers στην αγορά του παγωτού. Όραμά μας είναι να συνεχίσουμε να είμαστε μία σημαντική δύναμη στην αγορά του παγωτού, προσφέροντας σας πάντοτε αγνά και ποιοτικά προϊόντα.
Με την διαπίστευσή μας με το ISO 22000, θέλουμε να είστε βέβαιοι ότι τα προϊόντα μας θα είναι πάντα στα ανώτατα επίπεδα ασφάλειας για σας και τις οικογένειες σας.

Από τη δεκαετία του 1950 οι σταθερές αξίες που μας συντροφεύουν, μας υπαγορεύουν την πορεία μας. Μια πορεία γεύσεων που τη μοιραζόμαστε μαζί σας και που θα κάνουμε το κάθε τι δυνατό για να συνεχίσει, γλυκά και δροσερά για πολλές δεκαετίες ακόμα. Διανύοντας την έβδομη δεκαετία μας, είμαστε περήφανοι γιατί προσφέρουμε σε σας γεύσεις που αγαπάτε, κατασκευάζοντας πάντα τα παγωτά «της δικής σας γεύσης».